Chrystal Energy

Chrystal Energy brengt vele inzichten

Kennis, wijsheid en verheldering

Diamant de twinkeling van zuiverheid

Met zijn grote kleurschakering de

Regenboog.

Nu dat de periode van de Armageddon is gekomen blijft de duisternis niet in de aarde wonen. Opgejaagd door de Chrystal Energy want Liefde is niet voor hen te verdragen. Door Liefde blijheid behalen wij de overwinning de les wordt geleerd. Hierdoor wordt de duisternis gekeerd.

Zij komen in grote getale tevoorschijn wanneer ieder zijn aandeel transformeert ( Samen Sterk) wordt gelijke tijd de les geleerd.

Zodat alles naar een Hoger Plan groeit verenigd zich door het kleurenspel.

Door de schittering van de diamanten

Zij hebben vele kanten die spiegelend de mensheid helpt voor Inzicht.

Zij hebben hun tijd gehad Moeder Aarde heeft ons zoveel gegeven maakt zich los van alles wat door duisternis is verweven.

Het middelpunt van Moeder Aarde gevoed door de Chrystal Energy zal expansie laten tonen de liefde wat zij ons geeft via de natuur.

Ons de mogelijkheid om alles wat op ons pad komt bewust te maken dat de Aarde niet het bezit is van de mensheid. Het is een prachtig logeer plaats om te leren. Helaas door misbruik en hebzucht is zij moe en uitgeput. De Goddelijke

Wereld grijpt in voor Inzicht en Respect daar heeft men niet opgelet. Alles te willen beteugelen inplaats van vertrouwen in de Bron daar is Liefde daar kunnen wij van houden.

Het Universum alles staat in verbinding zowel fysiek als in de subtiliteit energie stroomt altijd door. Armageddon zuivert zet alles om zodat de Chrystal Energy vrij kan stromen vrij van duisternis.

Een voeding voor de Witte Broederschap onze kosmische afspraak voor een Harmonieus bestaan in alle dimensies.

Oshadi.

16-11-2022