Even voorstellen

Mijn naam is Els Dewulf.

Gediplomeerd Ayurvedische massage therapeute en Lichtdrager.

Met toestemming van Chaas mag ik de missie uitvoeren voor het Licht voor Inzicht. Wat door 'Boven' wordt begeleid om dit werk dienend Gods te kunnen uitdragen.

Het is voor iedereen weggelegd om zijn oeroorsprong terug te vinden. Het leven is een expeditie, een Spirituele groei.

Vele wegen en methodes zijn er om op die manier het onderscheid der 'Energieën' te leren kennen. Religies, culturen, uit welke richting dan ook die dit met zich meebrengen. Om de uiteindelijke weg van het Licht te betreden. Hierdoor heeft men dan een basis gelegd om het begrip drie dimensionaal naar het vier dimensionaal te leren begrijpen.

Via de verschillende methodes die onze 'Spirituele weg' begeleid leer je steeds beter je afkomst erkennen uit de oude tijdperken, wat U in UW huidig leven kan uitwerken.

Door de intergratie van de Engelen Energie, Inwijdingen, Meditatie, Piramide, Regenboog, Engelen Energieplaat, Spiegel, Kosmische Zonnehemel en Ayurvedische massage met behandelingen. Indonesische kruidenthee: alles reiniger, voor een gezonder lichaam. Indonesische Esoterische oliën: Melati - Cendana het leven op een hoger plan te brengen. De signalen van het lichaam, ons dierbaar huis van de Ziel, wat we beter leren begrijpen en liefhebben.

Preventief met de signalen om te leren gaan, om het lichaam en geest in balans te brengen en behouden. Alles wat anders aanvoelt sneller te herkennen en daarop in te spelen, de blokkades via Engelen Energie en meditatie zo zelfstandig mogelijk wanneer de situatie dit toelaat te kunnen transformeren. Meer naar leefbaarheid te werken op deze wijze ontwikkeld U een heel andere manier van leven.

Harmonisering van de vrouwelijke energie en de mannelijke energie in UW zelf "Innerlijke Versmelting". Uw Hogere Zelf. Zo ook de gelijkheid van sekse een Eenheid te vormen, dat de vrouw en de man op één lijn staan. Ieder in zijn eigen energie en kwaliteiten. Hierdoor behoud U, UW jeugdigheid, vitaliteit wat meer kwaliteit en kleur in het leven brengt. Bewust wordt waarvoor de situaties dienden wat niet werd begrepen dat de pijn zacht maakt.

Meer inzicht krijgt wat de toekomst zal brengen dit beter toe te kunnen laten.

Wij zijn onderweg naar de voet van de onze persoonlijke Hymalya om de klim aan te gaan gesterkt door de Inwijdingen, om het Inzicht te verkrijgen. Het waarom, waarvoor die steile wanden en de gangbare paden nodig waren en waarvoor ze nog steeds dient. Meditatie Uw geestelijke voeding, hierdoor de kracht ontvangt om UW Spirituele ontwikkeling via U Hart naar UW Oeroorsprong te ontwikkelen.

Het doel: om van Mens tot Aarts Engel te worden.