Het welzijn van de Vrouw

Het welzijn van de Vrouw.

1 op de 3 vrouwen gaat het mentaal niet goed.

Door het onderbreken van een goede doorstroming van Haar kundalini kan de Vrouw niet aarden is er geen voeding in de hersenen gaat zij mentaal achteruit.

Door negatieve intimiteit en negatieve beschrijving van Haar systeem wordt de Vrouw ernstig beschadigd.

Door de onderbreking van het conceptievat, gouverneursvat en de meridianen is er geen doorstroming van de kundalini naar de hersenen.

Wat o.a. veroorzaakt wordt door gynaecologische ingrepen, het zetten van een ruggenprik, sectio zowel horizontaal of verticaal, een ongeval hierdoor een ernstige verwonding van het perineum, chirurgische ingrepen wordt de kundalini geblokkeerd.

Het zou mooi zijn als men in de behandelkamer kaarten ophangen naast de kaarten van de reguliere geneeskunde van de meridianen, hand - voetreflexologie, chakra’s om zo en breder inzicht te verkrijgen betreft de klachten van de Vrouw. Wanneer men dit samenbrengt verkrijgt men een breder inzicht. Om zo wat nog niet in het vlees zichtbaar is vanuit preventie te kunnen behandelen. Door middel van ayurvedische massages, mantra’s, chakra’s, dagelijkse meditatie, vegetarische voeding, yoga voor Vrouwen – ofwel hormonenyoga, wandelen, zwemmen.

Het endocriene stelsel en de maan gaan samen het is Haar cyclus. De medicatie op Haar systeem afgestemd wordt zodat de bijwerkingen nihil of er niet zijn. De Vrouw overleeft met wat voor kwaliteit van leven. Het verschil tussen de man en de Vrouw is groot. Hoe meer kennis en inzicht over Haar systeem zal het mentaal welzijn van de Vrouw alleen maar goed doen. De mens is met het hele Universum verbonden.